AKTIVITETER

Vi samarbetar med ett flertal eventbolag.
Nedan följer ett axplock av aktiviteter.

Fotbollstart

MORDGÅTAN
Följ med till polisstationen och hjälp kriminalkommissarie Tord Karlsson att lösa ett mordfall. Tillsammans med en grupp vänner får ni uppleva en stund i sann Sherlock Holmesanda när ni orienterar er bland fakta och ledtrådar för att hitta den skyldige. En aktivitet som kräver både samarbete och hjärngympa, och som får alla medverkande att vilja vara delaktiga.

DINNER GAME
Få den härliga stämningen som brukar infinna sig mot slutet av middagen redan första kvarten. Engagera alla, skapa härliga samtalsämnen och tävla i lag med och mot kollegor.

SÅ SKA DET LÅTA
Tillsammans med er egen Peter Settman och världens bästa husband kommer ni att få glänsa i musikkunskap.
Tillsammans med vänner och kollegor kanske just nu kommer att få greppa mickarna och rocka loss till just den där låten… I uppdelade lag satsar ni på
vinst ikväll! Kombineras med middag förslagsvis.

MEKANISK TJUR
Tjuren snurrar och tippar framåt och bakåt. En perfekt isbrytare på konferenser eller firmafester. Övning inför tävling först, sedan är de bara att hålla i sig. sitt kvar 15 sekunder på Cowboy mode…

KREATIVA UPPDRAGET
I ”Kreativa” tar ni er runt i närområdet och löser olika energifyllda och varierande uppdrag. Välj uppdragen som gynnar ert lags färdigheter mest! Finns även som inomhusalternativ på t ex konferensanläggning eller ert kontor.

KODJAKTEN
30 koder är gömda i er omgivning, hitta dem och använd koden för att låsa upp kniviga uppdrag eller frågor. Kodjakten är en fartfylld aktivitet där ni får jobba i lag och använda er samarbetsförmåga under stress & tidspress.